martes, 9 de julio de 2013

Day 21: Speech Day

Dia de la festa de final de curs a l'escola.

Per sort les nenes no havien de ser-hi fins les 10h i ens hem pogut llevar tard (8.30h).
Després d'esmorzars, planxes i plegar roba hem marxat cap a l'escola per anar a l'acte de clausura. Hi havia unes carpes enormes al pati i allà s'ha fet l'acte, que han estat bàsicament dues hores de discursos del director, de professors i d'alumnes que marxen.



Un cop acabat hem sortit a fora a la gespa a fer un picnic (possiblement el cinquè que faig des de que estic aquí). Són genials, per això,
Després hem baixat tots junts (alumnes i families) cap a l'església a fer una espècie de missa de clausura. M'he sentat amb la Ollie i la veritat és que hem rigut bastant junt amb les alumnes que teniem davant. Hi ha hagut trossos bonics, com quan el Senior Choir (Del qual la Harriet en formava part) han cantant That's what friends are for i Imagine. Però ha sigut bastant tens quan tocava cantar cançons que mai havia sentit, o quan s'havia de resar i tothom (o quasi) s'inclinava completament i jo em feia la rebel i continuava amb el cap ben alt. He de dir però, que he descobert que aquí no es creu massa en Déu i es va a missa només en actes especials. A la família on sóc no són religiosos.

Praying
Després d'això hem tornat cap a l'escola a fer un tè (el qual no he ni olorat), menjar pastissets que estaven deliciosos, i a refer-nos d'haver pujat la muntanya caminant a ple sol.



Ho sembli o no, el conjunt de tot ens ha portat de les 10 del matí a les 4 de la tarda, quan hem arribat a casa rebentats. I com cada tarda, hem fet el mandra. Ens hem pintat les ungles, hem saltat al matalàs elàstic i hem menjat.
Ara són les 21.33 i a partir de demà em podré despertar a l'hora que vulgui. (No crec que aquesta hora superi les 9h mai, per això)

Pd. Les obres continuen i el jardí està tot completament destrossat.

El gat chilling a un dels tractors del jardí

No hay comentarios:

Publicar un comentario