lunes, 1 de julio de 2013

Day 13: Violin concert

Torna a començar la setmana però és l'última d'escola per les nenes. Això vol dir que no tenen classes, sinó que fan fun activities de tota mena.

Aquesta nit he dormit amb un dels gats, el Mario.
Al matí, després d'acompanyar-les, he estat a casa acabant de netejar. El de sempre, vaja. Rentadores, planxa i escombra. Ha vingut l'Aga, dona de fer feines dels dilluns. De sobte ha sonat el timbre de la porta principal i he anat a mirar qui era. Aquest estiu volen ampliar la casa per la part de la cuina que dona al pati, i el qui hi havia a la porta era el cap d'obres de la construcció que m'assegurava que avui hi havia un meeting amb tots els obrers. En Johnny no me'n havia dit res, i més tard he descobert que s'havia confós de dia perquè en principi ell també hauria d'haver estat al meeting. Al moment han començat a arribar obrers que s'han instal·lat al pati i s'han dedicat a planejar a la obra. S'hi han estat una hora.

A les 16 he anat a l'escola a escoltar un concert de violins a on tocava la Caroline. La majoria de nenes no arribaven als 10 anys. He pogut veure les arrels de l'educació britànica. Cada cop que sortia una nena havien de dir el seu nom i el nom de la peça que tocarien. Mentre ho deien havien de tenir el violí arrepenjat a sota el braç dret i quan acabaven havien de fer una reverència i marxar. Més d'una se'n ha oblidat o del violí sota el braç o de la reverència i la professora s'encarregava d'anar-les a buscar perquè fessin la reverència o els feia repetir la seva presentació. Però no us penseu que ho feia de manera brusca i sobtant, al contrari simplement volia que les nenes repetissin el procés perquè els hi quedés clar.



Hem arribat a casa sobre les 18 i hem sopat pasta amb pesto (un clàssic que ja comença a cansar) i pèsols. Quan hem acabat de sopar a la Caroline li quedava una mica de pasta al plat i m'ha mirat amb una cara súper trista i m'ha dit "I wish I could send this to the children starving in Africa". Boom. És una de les nenes més educada i bona persona que he conegut mai.
Després de dutxes i mirar alguns TV Shows les he enviat a dormir.

Ara són les 21.16 i ja estic a l'habitació sense massa res a fer. Els pares arriben a mitjanit.

A partir de demà la rutina començarà a canviar. Una nova convidada vindrà a viure amb nosaltres durant 3 setmanes i la mare ja està de vacances. Però tot això us ho explicaré demà.



No hay comentarios:

Publicar un comentario