jueves, 4 de julio de 2013

Day 16: The laundry

En tota la meva vida mai havia rentat tanta roba com la que he rentat avui.

La Olivia va tornar de l'internat amb 3 maletes plenes de roba bruta. Déu meu del cel. Una mica més i moro ofegada entre tanta roba. A part de netejar la cuina (si,  ho faig cada dia, però amb 5 minuts torna a estar feta un desastre), passar l'aspiradora per tot el pis de baix i estendre, planxar i plegar roba.
La mare ja està de vacances i ha estat per casa durant el matí, està més estressada que mai amb tanta gent rondant per la casa. La Olivia també ha estat per aquí, fent el vago bàsicament després de mesos d'estudi non-stop. Són unes currantes!


Després d'aquest matí tan fantàstic he anat a buscar les nenes a l'escola i ha fet solet a la tarda, fet que ha fet que sortíssim de cap al jardí a jugar a l'herba amb el llit elàstic que tenen i una pilota de tennis.


Hem sopat arrós amb curry i pollastre. Però completament diferent al que fa la meva mare. Era una espècie de sopa de curry amb pollastre. Estava més que deliciosa. He repetit dues vegades, i això és un cas insòlit en mi. La pròxima vegada que en facin faré una foto perquè veieu com és.

Al vespre he fet un Skype amb la Clara, l'Eudald i l'Ona que estan a Hamburg fins al dia 20. Ho feien des de l'Iphone i la qualitat era patètica, però m'ha agradat veure-us!
Més tard he baixat a mirar Grease amb les nenes però no he pogut acabar de veure perquè les han enviat al llit ja que eren les 21.30 (una hora més tard de l'hora que han d'anar a dormir)




Ara són les 21.56. Els pròxims 3 dies seran un no parar. Però quines ganes que en tinc! Us mantindré informats!

Good night,

No hay comentarios:

Publicar un comentario